test test test

Din egen retreat

Yoga, meditation, natur och samtal kan förändra ditt liv.

Arbottna Herrgård erbjuder retreater som leds av erfarna och kunniga lärare. Du kan också komma hit för en kortare eller längre vistelse som du formar själv. Arbottna står öppet för dig och dina behov, varje dag året runt. Berätta vad du vill uppnå med din vistelse och hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig.

Vare sig du är stressad och känner dig sliten, eller känner dig ensam eller deppig så kan några dagar med Arbottnas natur, umgänge, mat och dryck, vackra rogivande herrgårdsmiljö och tystnad göra skillnad. Vi kan lova dig att några dagar här kommer att göra dig gott.

För kropp och själ ditt inre lugn

Arbottna Herrgård är en retreat för hälsa och välmående som i en varm och omtänksam miljö erbjuder aktiviteter för att du ska må bättre. Här finns yoga, en vilsam och vänlig herrgård att bo i, meditation och samtal.

 

Grunda dig i naturen känn in dig själv

På Arbottna är det enkelt att omfamna naturen och värden som empati, kärlek och gemenskap.  Här finns grunden för ett liv i balans. De vackra omgivningarna läker och ger ny energi: det rika djurlivet, de mjuka stigarna i skogen, de saltstänkta stränderna och det levande kulturlandskapet.

  • Yoga och meditation

    För både boende och besökare erbjuder vi yoga och guidad meditation. Inga förkunskaper behövs, vi anpassar efter din förmåga.

Boka din vistelse på Arbottna Herrgård

Lägg upp din vistelse som du själv vill ha den. Yoga och guidad meditation erbjuds på förfrågan för våra gäster.

Från 1800 kr/rum
Läs mer och boka boende

Kom som du är

Inga förkunskapskrav

Upplev känslan av en retreat. Det spelar ingen roll om du har många års erfarenhet eller är total nybörjare. Kom som du är till vårt paradis och samla ny kraft. På Arbottna finns duktiga ledare som vill hjälpa dig att må bättre.

Tidigare retreats