Livsstilsretreat för hälsoboost!

Nordic Clinic bjuder in till ett inspirerande och välgörande retreat på vackra Arbottna Herrgård på Muskö. Under fyra dygn 25-29 maj, guidas du genom ett retreat-program specialdesignat för att ge dig ökad energi, ny kunskap och inspiration till en mer hälsosam och läkande livsstil. Du får också konkreta verktyg så att du enkelt kan fortsätta din hälsoresa i din vardag.

Ta tillfället i akt och anmäl dig till vårt funktionsmedicinska retreat där hela människan är i fokus. Under våra fyra dygn tillsammans kommer du att få kunskaper och metoder du behöver för en ny läkande livsstil. Vi varvar intressanta föreläsningar med mindfulnessövningar, yinyoga, god och näringsrik kost, djupgående övningar för reflektion och insikter, samtal och sköna promenader i den vackra omgivningen. Det finns möjlighet till uppfriskande havsbad och avkopplande bastubad.

Retreatet leds av vårt tvärprofessionella team av medarbetare med lång erfarenhet av att guida människor till bättre hälsa. Programmet utgår från forskningsbaserad kunskap för att stärka kroppens egen läkande kraft, öka vår motståndskraft och få kroppen i balans. Du lämnar retreatet fylld av ny kunskap och inspiration till konkreta livsstilsförändringar som på ett enkelt sätt kommer förbättra din hälsa och öka din energi.

 

Retreatet passar dig som:

 • Upplever att du har svårt att prioritera din hälsa i vardagen
 • Upplever hälsoutmaningar som sömnbesvär, låg energi, nedstämdhet, magbesvär eller liknande
 • Har symtom och/eller en diagnos som du vill få funktionsmedicinsk hjälp med
 • Vill få en nytändning för din hälsa och träning
 • Behöver stressa av och få en energiboost och ökad livsglädje
 • Vill investera i din personliga utveckling och självkännedom

 

Dina retreat-ledare och föreläsare

 

Annie Pettersson, funktionsmedicinsk expert och PhD inom molekylärbiologi

Annie är molekylärbiolog med examen från Uppsala universitet. Hon har doktorerat på Karolinska institutet där hon forskade på diabetes, övervikt och inflammation. Annies stora intresse för vetenskap och personliga erfarenhet av funktionsmedicin har lett till ett engagemang för individanpassad medicin och forskning inom områden som autoimmuna & kroniska sjukdomar, inflammation, näringslära och livsstil. Annie håller i utbildningar och föreläsningar, men tar även egna klienter.

 

Göran Arvinius, mindfulness- och yogainstruktör

Göran har mer än 30 års erfarenhet av yoga, meditation och mindfulness. Han är utbildad instruktör inom yinyoga, hathayoga och MBSR – Mindfulness Based Stress Reduction.

 

Teresa Husén, näringsmedicinsk terapeut och personlig tränare

Teresa är näringsterapeut och har arbetat med funktionsmedicin sedan 2014. Med över 20 års erfarenhet som personlig tränare, massageterapeut och kostrådgivare på välmeriterade träningsklubbar i Stockholm har hon en gedigen kunskap inom hälsa. Hon brinner för att kombinera sina kunskaper som näringsterapeut med intresset för individanpassad träning.

 

Sandra Mårtensson, integrativ coach och samtalsterapeut

Sandra är diplomerad coach enligt ICF, med påbyggnadskurser inom positiv psykologi och existentiell terapi, samt gedigen egen research om vikten av att läka känslomässigt för att stötta den fysiska läkningsprocessen. Hon arbetar utifrån övertygelsen att kropp och själ är sammanlänkade och att många av våra fysiska besvär kan ha känslomässiga orsaker. Genom övningar, samtal och visualiseringar stärker hon klientens känslomässiga och mentala hälsa.

.

Susanne Nordlund, funktionsmedicinsk terapeut

Susanne är certifierad funktionsmedicinsk terapeut och kost- och hälsocoach. Hon hjälper sina klienter att skapa sin egen goda hälsa, genom att ge dem kunskap om, och en tro på, att de kan göra något åt sin situation. Susanne utgår från ett evolutionärt perspektiv men individanpassar utifrån ett funktionsmedicinskt synsätt för att hitta orsakerna till ohälsa och komma tillrätta med problemen från grunden. Hon arbetar med människan som helhet, då allt hänger ihop och påverkar; kost, rörelse och träning, stress och återhämtning samt sömn.

Detta ingår:

 • Boende i fyra nätter på vackra Arbottna Herrgård på Muskö (värde: ca 6 000 kr)
 • Frukost, lunch och middag inspirerat av en smakrik, näringsrik och läkande kost (värde: 2 000 kr)
 • Inspirerande och kunskapsspäckade föreläsningar om hur vi tar vår hälsa till nästa nivå (värde: 4 000 kr)
 • Coaching, visualiseringar och övningar för din personliga utveckling (värde: 1 500 kr)
 • Gruppträning med Nordic Clinics personliga tränare (värde: 1 500 kr)
 • Ett generöst utbud av aktiviteter såsom yinyoga, meditation, andningsövningar, mindfulness, skogsbad, kallbad, group sharing, bastu mm (värde: 1 500 kr)
 • Uppföljande inspirationstillfälle ett par månader efter retreatets avslut (värde: 500 kr)

Investering

10 500 kr (inkl. moms) för fyra nätter, del i dubbelrum

Enkelrumstillägg: 700 kr per natt

Retreatet är fullt avdragsgillt för de flesta företag. Man kan även höra med sin arbetsgivare om det går att göra ett bruttolöneavdrag, för att komma ner i pris.

Om det är längre än en månad kvar till kursstart betalar man en anmälningsavgift om 2 500 kr inkl moms efter att man bestämt sig för att man vill gå kursen. De flesta bestämmer sig för att gå efter den telefonintervju som sker efter att man har fyllt i en intresseanmälan. Anmälningsavgiften räknas som en del av totalbeloppet när man sedan betalar återstoden av kursavgiften. Resterande kursavgift skall vara betald senast 1 månad innan kursstart. Anmälningsavgiften återbetalas ej om avbokning sker senare än 14 dagar innan kursstart.

Bokning

Reservera din plats på vårens härligaste retreat genom att maila dina uppgifter (namn, adress, telefonnummer och personnummer) till info@nordicclinic.se

 

Vi ser fram emot att välkomna dig till Arbottna Herrgård och Nordic Clinic!

(Vi reserverar oss för att skjuta fram datumen om retreatet inte blir fullbokat).

Andra retreater på Arbottna

July 29th – August 4th 2024

Living Art – A Creative Retreat

Arbottna Herrgård

Join us at Living Art and embark on a journey of meaningful growth and inspiration!

Läs mer