The Deepining kommer till Sverige från L.A!

Tillåter du dig själv att utforska och möta dina känslor? Eller vet du kanske inte hur? Om du vill lära känna delen av dig själv som är arg, ledsen, rädd eller känner skuld eller skam, och skapa en kärleksfull relation med den, är The Deepening Retreat något för dig.

The Deepenings coacher April Wickström och Melissa Keller tar med succékonceptet från Los Angeles till Arbottna Herrgård på Muskö, strax söder om Stockholm, i sommar. Under en vecka får deltagarna följa med på en resa genom sina känslor och liv och möta kunskap och medvetenhet om hur du kan förändra dina känslor – men främst om hur du kan möta dem.
– Alla är välkomna att njuta av denna säkra och unika utforskning. Vi kommer att väcka och ge näring till det som finns inom dig, säger April Wickström.

Utforska dig och dina känslor
För tio år sedan valde den hon att sadla om från exekutiv coach till en meditations- och somatisk lärare. April har en djup förståelse för hur vi lagrar känslor i våra kroppar, och hur vi behöver göra för att känna och släppa dem för att få ett djupare välbefinnande. Tillsammans med den tidigare modellen Melissa Keller bjuder hon in deltagarna på The Deepening Retreat att sårbart utforska alla sina känslostadier på ett säkert sätt.

Melissa Keller förändrade sitt liv genom att bli en ”herbilist” när hon blev mamma. Sedan dess har hon byggt ett förhållande till naturen och jordens växter och mediciner. Hon håller ceremonier för andra som vill komma i kontakt med våra växtallierades visdom.
– Mina guidade te-resor är ett sätt att ta emot naturens visdom, support och näring. Under The Deepening Retreat börjar vi varje dag med en härlig, växtbaserad teceremoni-meditation för att komma i kontakt med oss själva.

 

Möt The Deepings Coacher

April Wickstrom

Den tidigare exekutiva coachen April Wickstrom förvandlade sitt liv for 10 ar sedan till att bli en meditations- och somatisk lärare. Hon har en djup förståelse för hur vi lagrar känslor i våra kroppar och hur man känner och släpper dem för ett djupare välbefinnande. Hennes förkroppsligade trauma frigörande sessioner är en inbjudan till att sårbart utforska alla våra olika känslostadier på ett säkert sätt.

Melissa Keller

Tidigare toppmodellen Melissa Keller förvandlade sitt liv till att bli en “herbilist” när hon blev mamma. Hon har ett byggt ett förhållande till naturen och jordens växter och mediciner och håller ceremoni för andra som vill komma i kontakt med våra växt allierades visdom. Hennes guidade te-resor är ett sätt att ta emot naturens visdom, support och näring.

Vad ingår dagligen:

 • 2 stödjande heliga teresor
 • Meditation, förkroppsligande övningar, somatiska övningar, känslomässig frigörelse.
 • Tid i naturen och i heliga ritual.
 • Vårdande och ekologisk mat.
 • En säker plats och kontainer för dig utforska dig själv.
 • Kärlek och stöd
 • Boende i 5 nätter & 6 dagar

Kostnad

Denna retreat hålls 11-16 juni 2022.

Att delta i detta retreat på Arbottna kostar:

 • Utan boende. 10 000kr
 • Dela 3-4 personer barack: 12 000 kr
 • Dela 2 personer herrgard  16 000
 • Singel. Ingen delning. 19 000 sek.

Maila ditt intresse till: april.wickstrom@theeqgym.com

 

Boka din vistelse