Retreat – Soulcamp

Tänk dig att du vaknar på morgonen till fåglarnas kvitter. Du smyger ut med yogamattan under armen och rullar ut den i en vacker yogasal.

Vi gör en skön och stärkande chakrayoga, Vi går igenom två chakran per dag. Sedan äter vi en god frukost tillsammans.

Dagen fortsätter med olika andningsövningar, meditationer, och kortare föreläsningar, allt med syftet att du skall stärka kontakten med dig själv och din själ.

Innan middagen har vi ofta en lugnare yoga.

Några dagar jobbar vi med energiuppställningar där du kan få svar på frågor om din framtid genom att vi jobbar med att fråga fältet där allt redan är möjligt.

Det ingår även god ekologisk lunch, middag, och snacks alla fyra dagarna. Samt tid för egen reflektion, bad och bara strosa i den vackra naturen.

 

Vi som håller i retreatet

Annette Forslund – Jobbat med människor i utveckling de sensate 20 åren. Yogalärare, mindfulnessinstruktör, psykosyntesterapeut, Transformativ/ ICF coach. Driver Change Makers Academy tillsammans med Anette Stjernström. Hon brinner för att människor skall få en större kontakt med vilka dom egentligen är så de kan göra vad de egentligen vill.

Anette Stjernström – Utbildad yogalärare och Transformativ coach. Driver Change Makers Academy tillsammans med Annette Forslund. Anette vet att alla verkligen kan leva de liv de drömmer om och är själv ett levande bevis på det.

Susanne Lampa – Jobbar som transformations terapeut, yogalärare, coach med verktyg såsom kraniosakral terapi, FSP -healer, breathworks. Susann har under många år utforskat och samlever än idag med både de sydamerikanska och nordiska shamanska verktygen inom läkeväxter och plantmedicin.

Läs mer på omtanke.se/om

För vem

För dig som längtar efter fem lugna sköna dagar med god mat, skratt, upplevelser, insikter och kanske gråt tillsammans med andra sköna människor som precis som du vill vara med andra människor som är trött på att låtsas och göra sig till.

När
  • Onsdag 29 juni kl 14:00 Incheckning
  • Söndag den 3 juli kl 11:00 Utcheckning

Investering

8.700 kr för del i tre till fyra bäddsrum med enklare standrad.

Vill du ha enkelrum eller dubbelrum i den vackra herrgårdsbyggnaden tillkommer det 6000 kr respektive 3000 kr.

 

Anmälan

Görs genom att du mailar hello@changemakersacademy.se och berättar hur du vill bo. Du får då svar om det finns plats kvar och en faktura.

Var? 50 minuter från Stockholm finns Arbottna Herrgård, undangömd på Muskö i vidunderligt vacker
skärgårdsnatur. Herrgården från 1798 är nu varsamt renoverad med 12 hotellrum. Inrett för att
kännas som ett varmt, vackert hem för våra besökare.
Herrgården är omgiven av hav, ängar, skog, insjö och jordbruksmark.

Ta med

Egen yogamatta om du har, har du inte det så skriv det i mejlet. Sköna bekväma kläder,
myggmedel och solkräm.

Andra retreater på Arbottna

25–29 maj 2022

Livsstilsretreat med Nordic Clinic

på vackra Arbottna Herrgård på Muskö

Öka din energi, få ny kunskap och inspiration till en mer hälsosam och läkande livsstil.

Läs mer